Председателят на Националното събрание на Република Корея Ким Джин-пьо е на официално

...
Председателят на Националното събрание на Република Корея Ким Джин-пьо е на официално
Коментари Харесай

Председателят на НС на Република Корея на официално посещение в България

Председателят на Националното заседание на Република Корея Ким Джин-пьо  е на  публично посещение  в  България , оповестява пресцентърът на Народното събрание.  Визитата  е  по покана  на ръководителя на Народното събрание  Росен Желязков .

Официалното посещение  ще стартира сутринта с  церемония  по  полагане на венец на паметника на Незнайния боец , след което ръководителите на парламентите на България и Република Корея ще имат  диалог на „ четири очи “  в  историческата сграда  на  Народното събрание . Предвижда се  Ким Джин-пьо да се разпише в книгата за публични гости  на българския парламент.

 

БГНЕС

 

Росен Желязков  и  Ким Джин-пьо ще дадат началото на пленарните разговори  между  националните представители  от  двете страни .

В рамките на визитата си  председателят на Националното заседание на Република Корея Ким Джин-пьо ще беседва с президента Румен Радев.

В края на юли предходната година министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов и новоназначеният дипломат на Република Корея Бе Джонгин разискаха опциите за задълбочаване на двустранните стопански връзки.

https://dariknews.bg/

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР